Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ben je enthousiast en wil je meer weten over werken bij Goudwisselkantoor? Op deze pagina vind je informatie over uiteenlopende onderwerpen. Wil je liever persoonlijk contact? Leuk! Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Onze ambities zijn groot en onze onderneming groeit snel! We openen voortdurend nieuwe vestigingen in binnen- en buitenland. Hierdoor zijn we altijd wel op zoek naar specialisten van waarde.  

Functies binnen het Goudwisselkantoor zijn gebonden aan een specifiek risicoprofiel. Dit maakt het noodzakelijk dat bij de aanstelling van een nieuwe collega er een screening wordt gedaan. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig met je gegevens omgegaan, conform alle vigerende wet- en regelgeving. 

De rol is inhoudelijk hetzelfde. Echter als regiovervanger ben je afwisselend op meerdere vestigingen van Goudwisselkantoor binnen jouw regio inzetbaar. 

Met jouw goedkeuring bewaren we jouw gegevens in onze database voor toekomstige carrièremogelijkheden. Uiteraard houden we ons hierbij aan de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens, AVG en GDPR. Bekijk ook ons privacy statement voor gedetailleerde informatie. 

Dat kan zeker. Probeer hier wel rekening te houden met de eisen die in de vacature worden gesteld.

De meeste staffuncties bij Goudwisselkantoor lenen zich goed voor een combinatie van werken op kantoor en vanuit huis. We bieden faciliteiten om te zorgen dat je ook thuis zo gezond en optimaal mogelijk kunt werken. Helaas is thuiswerken niet binnen alle rollen mogelijk, zoals; als Goudadviseur, Backoffice, Logistiek of in een Productie functie.

Bij Goudwisselkantoor geloven we in de kracht van diversiteit en talent. Daarom moedigen we je aan om jouw kansen ten volle te benutten. Je kunt absoluut solliciteren naar verschillende functies tegelijk!

We begrijpen dat iedereen unieke vaardigheden en interesses heeft. Door op meerdere functies te solliciteren, geef je jezelf de mogelijkheid om jouw veelzijdigheid te tonen en te ontdekken welke rol het beste bij jou past.

Ons wervingsproces is ontworpen om jouw talenten en kwalificaties te beoordelen, ongeacht het aantal functies waarop je solliciteert. We kijken naar wat je te bieden hebt en hoe je past binnen onze organisatie. Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat jij op de juiste plek terechtkomt, waar je kunt groeien en floreert.

Dus aarzel niet! Solliciteer gerust naar meerdere functies die jou aanspreken. Laat ons zien wat je in huis hebt en welke waarde je kunt toevoegen aan het Goudwisselkantoor-team. We kijken ernaar uit om jouw veelzijdigheid te ontdekken en samen te werken aan een succesvolle toekomst.

Jazeker, dan is mogelijk. Rechtsboven in is een butten voor een open sollicitatie, maar sneller is om hier te klikken. Wij wensen je veel succes met de sollicitatie en wie weet tot binnenkort.

Bij Goudwisselkantoor begint jouw avontuur met een uitgebreide interne opleiding die je klaarstoomt voor succes. Gedurende een intensieve periode van 4 weken word je ondergedompeld in de wereld van waardevolle edelmetalen en klantenservice.

Tijdens de eerste weken van de opleiding maak je kennis met de ins en outs van het werken met goud, zilver en andere kostbare metalen. Je leert hoe je de zuiverheid beoordeelt, de kwaliteit waarborgt en deze waardevolle materialen op de juiste wijze verpakt.

Daarnaast krijg je training in de kunst van uitmuntende klantenservice. Communicatieve vaardigheden en het vermogen om klanten vriendelijk en professioneel te benaderen staan centraal. Je leert hoe je vragen beantwoordt, de juiste informatie verstrekt en klanten voorziet van passend advies.

Naast edelmetalen en klantenservice, krijg je ook inzicht in belangrijke aspecten zoals beveiliging, wettelijke voorschriften en het gebruik van gespecialiseerde apparatuur. Het identificeren van vervalsingen, waarborgen van de veiligheid van klanten en het naleven van regels en voorschriften behoren tot jouw takenpakket.

De duur van de interne opleiding bij Goudwisselkantoor is zorgvuldig ontworpen om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om te excelleren. Hoewel individuele omstandigheden kunnen variëren, biedt deze intensieve training jou de basis om uit te groeien tot een waardevol lid van het team.

Neem contact op met één van onze recruiters voor meer informatie over de duur en inhoud van de actuele interne opleiding. Begin jouw reis naar succes en word een expert in waardevolle edelmetalen bij Goudwisselkantoor!

Jazeker, een stage of werkplek binnen Goudwisselkantoor is mogelijk. De mogelijkheden verschillen per regio. Voor het beste advies kun je contact opnemen met één van onze recruiters voor de regio waarin jij werk zoekt, dit doe je via de recruiterpagina

Soms staat er bij een vacature duidelijk vermeld dat er stage/leerplekken beschikbaar zijn. Dan zit je meestal ook goed!