Verhalen

Verhalen

Verhalen

“ONTMOET JE COLLEGA’S”

Bij het Goudwisselkantoor ben je geen collega, maar een familielid én ambassadeur. Het naar je zin hebben en perspectieven bieden staat hoog in het vaandel en dit proberen we ook uit te dragen.

"

Regna Rozbeh, Recruiter

Marieke Huisman, HR Manager

De dynamiek binnen het groeiende familiebedrijf waarbij er continu oog is voor ontwikkeling en verbetering maakt werken bij Goudwisselkantoor bijzonder. Door samen te werken en gebruik te maken van elkaars kennis en capaciteiten is er veel mogelijk. Je voelt de betrokkenheid en je wordt gewaardeerd voor je bijdrage."

Marieke Huisman, HR Manager

Lieke kleiberg, Medewerker backoffice Reclaimed Jewels

Werken met horloges en sieraden blijft na al die jaren nog steeds leuk en interessant. Er komen zoveel bijzondere stukken binnen. Het fijne bij Goudwisselkantoor is dat alle collega's tot aan het management toe, toegankelijk zijn. De organisatie staat geen dag stil, altijd wat te beleven hier!"

Lieke kleiberg, Medewerker backoffice Reclaimed Jewels

Kim Hoppenbrouwers, Jr. HR Adviseur

Cliché maar het is waar. Hier is echt geen dag hetzelfde. Wij groeien hard en personeel is juist nu de belangrijkste asset voor het bedrijf. Het menselijke aspect is voor mij de kracht van de organisatie. Dit vind ik onwijs leuk."

Kim Hoppenbrouwers, Jr. HR Adviseur

Wesley Oskam, Goudadviseur

Ondernemen en tegelijkertijd in contact zijn met je klanten. Daar doe ik het voor. De financiele markten en de gesprekken met de klanten blijft interessante materie. De nadruk ligt bij Goudwisselkantoor op (door) ontwikkeling. Je staat er nooit alleen voor. Met elkaar bouwen we aan de toekomst van onze organisatie."

Wesley Oskam, Goudadviseur