Over ons

GEDREVEN FAMILIEONDERNEMING

GEDREVEN FAMILIEONDERNEMING

Over ons

GEDREVEN FAMILIEONDERNEMING
Gedrevenheid, lef en samen gaan voor het beste resultaat. Dat zijn de ingrediĆ«nten van het succes van Goudwisselkantoor. In 1984 startte het avontuur en vandaag de dag zijn we een internationaal werkende familieonderneming in de edelmetalenbranche. Met inmiddels meer dan 400 collega’s en meer dan 150 locaties zijn we marktleider in Nederland en BelgiĆ« en in 2021 ook gestart in Duitsland. En voor ons gevoel zijn we nog maar op het begin!

Afbeelding met tekst, hemel, buitenshuis, tekenAutomatisch gegenereerde beschrijving

5x Goudwisselkantoor

Binnen ons familiebedrijf zetten we ons in voor een werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt en kan groeien. We geloven in teamwork en open communicatie. Dit kun je verwachten als je bij ons komt werken:

 1. Familiecultuur
  We zijn een familiebedrijf en dat voel je. We zijn hecht en zorgen voor elkaar. Dit uit zich onder meer in een goede work-life balance en een prettige werksfeer. 
 2. Opleidingsmogelijkheden
  We vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Daarom hebben we onze eigen Academy en bieden we regelmatig trainingen/cursussen aan om je kennis en vaardigheden te vergroten. 
 3. Impact maken  
  Als je bij ons werkt, maak je deel uit van een bedrijf dat bijdraagt aan een duurzamere wereld. We werken met edelmetalen die gerecycled worden en investeren in de ontwikkeling van nieuwe, duurzame technieken. 
 4. Goede arbeidsvoorwaarden 
  We bieden een mooi pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een aantrekkelijke pensioenregeling, bonusregeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden.  
 5. Verantwoordelijkheid 
  Bij ons krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier te doen.
Johan de Ruiter

Johan de Ruiter

CEO Goudwisselkantoor.

Vertel meer